Hem > Politik > Mer Folkpartiet:

Mer Folkpartiet:

Skrivet av Carina Herrstedt på Sverigedemokraternas hemsida:

”…

– Det kan aldrig ses som förlåtligt att köpa sex eller tvinga minderåriga flickor att ha sex med gamla gubbar mot betalning. När jag sedan läser att Rasmus Jonlund, pressekreterare för Folkpartiet i Stockholm anser att Åke Blomqvist ”är i en svår situation och att det är viktigt att ta hand om honom” så får det mig att må illa. Folkpartiet tvingade honom att avsäga sig sina politiska uppdrag men han är fortsatt välkommen att kvarstå som medlem. Tack gode gud att jag inte är med i ett sådant parti med sådana partikamrater.

– Folkpartiets syn på vad som är okej och inte okej framstår som allt mer bisarrt när samtidigt Folkpartiet i Mark uppmanar en partikamrat att lämna Folkpartiet eftersom han undertecknat en insändare mot vänsterextremt våld ihop med en sverigedemokrat. Folkpartiets syn på detta är ”problemet uppstår inte i själva insändaren utan i undertecknandet ihop med en sverigedemokrat.”

– Slutsatsen är alltså att gamla gubbar som tvingar sig på minderåriga flickor och utnyttjar dem till gruppsex med sina perversa gubbvänner är välkomna i Folkpartiet men de som undertecknar en insändare mot politiskt våld ihop med sverigedemokrat, är det inte. Folkpartiet agerande får mig att helt enkelt att må illa. 

…”

Personligen kan jag bara instämma i Carinas ord.

Annonser
Kategorier:Politik
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: