Hem > Dagbok, Funderingar > Stiftfullmäktige

Stiftfullmäktige

Väl hemma från dagens Stiftfullmäktige kan jag bara återigen vittna om vilket stort stöd vi har för våra frågor -bland de ANDRA politikerna! Alltså samma politiker som sitter tysta och visar ett solidariskt förakt mot Sverigedemokraterna på mötena, i sitt parti, i sitt politiska block, i bästa politiska korrekthet. Samtidigt som detta för mig är en förljugen del av vad de andra politiskt korrekta anser är ”demokrati”, så gläder det mig ändå så till vida att det ju samtidigt är ett erkännande att man valt rätt parti, att det finns sanningar man inte ”får” prata om, och att de andra tyst erkänner att det är så, men att de själva inte vågar ta steget att bli ”politisk obekväm”.

Mötet som sådant var inga överraskningar: Samma frågor som vid alla de andra mötena med budgeten på dagordningen, och samma argument från samma ledamöter.

Trevligt var det som alltid, och jag är jätteglad över att fått förtroendet av mina väljare att sitta kvar i fyra år till! -Och nu med en partikollega i församlingen…

Kategorier:Dagbok, Funderingar
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: