Hem > Dagbok, Politik > Regionpolitisk grupp

Regionpolitisk grupp

Idag tog vi fyra distrikt som ingår i Västra Götalandregionen vårt första steg till en regionpolitisk grupp, som glädjande för mig ser ut att få Lerum som säte.

För de allra flesta av oss Sverigedemokrater är just regionpolitiken och landstingen ganska nytt -för att inte säga HELT nytt- och denna nystartade grupp med presidierna i de olika västra distrikten i partiet har ett gediget arbete framför sig. Som första uppgift har vi att ta fram våra listor till valet på regionnivå, och även att arbeta fram vår ”lokala” politik i Västra Götaland.

Helt säkert kommer vi ta ett eller flera mandat, och denna grupp kommer med all säkerhet bli den grupp som vidare utarbetar vår sjukvårds- och regionpolitik. Jag fick agera ordförande på detta första möte, och det var ju i sig en ära bara det.

Jag har stor framtidstro på detta partiet, och när vi nu kommer in i landsting och -helt säkert- riksdagen, så kommer folk få lyssna på oss på våra villkor, och inte bara genom vänstermedia eller politisk korrekta räddharar till politiker. Då kommer folk få se att vi inte är vargar i en fårahage som man vill få oss att framstå som, utan helt vanliga människor med sunt förnuft -som talar DITT språk…

Kategorier:Dagbok, Politik
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: