Hem > Dagbok > Medlemsmöte

Medlemsmöte

Hade ett möte idag med styrelsen i väst. Aktiviteterna kring valet 2010 börjar ta fart nu, och mitt upp i allt skall alla ha årsmöte. -På alla nivåer. Det kräver sin planering det med. Otacksamt arbete, det är ju helt ideellt, och tar en himla massa tid. Men; går det bra i valet så kommer nog allt kännas värt det, och det kommer det göra!

Nya medlemmar och sympatisörer strömmar in hela tiden, och jag har inte varit med om make till ett sådant uppsving under hela min tid i partiet. Vissa helt nya i politiken, och några med politisk erfarenhet från andra partier. Kul! Man känner att det börjar bli en attitydförändring hos folk; man går inte på lögnerna längre som skall hålla oss borta från inflytande i nästa val. Kan bara bli en solskenshistoria…

Efter styrelsemötet hade vi ett medlemsmöte, och det var inte så mycket att berätta om det. Vi informerade om kommande aktiviteter och visade hur de nya hemsidorna fungerar.

Man börjar nästan bli lite ”mätt” på möten just nu, det tycks finnas underlag till att ha möten varje dag om man bara haft ork och tid, så man kan lugnt säga att ”det är mycket nu…”

Över och ut.

Kategorier:Dagbok
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: