Hem > Dagbok > Mopedolycka

Mopedolycka

Tja, då vart man påkört av en mopedist idag. Vi skulle bara stanna vid sidan av vägen för att plocka upp vår dotter som kom gåendes vid sidan av vägen så hon skulle slippa gå hem, vad händer? PANG! En mopedist ramlar ihop bakom släpet, som vi hade påkopplat på bilen.

Han var snabbt på benen för att se hur det gick med moppen Men han var inte så ok själv, det var en duktig smäll, så vi fick honom att sätta sig i gräset och känna efter.

Upp med moppen på släpet han just hade tryckt till, och hem till honom med den. Sedan till läkaren med grabben så han fick plåstras om, och till sist kört hem honom så han fick lugna ner sig och tänka igenom händelsen. Han var inte tuff efter smällen, och fällde en tår över sin moppe, och vad hans pappa skulle säga. Vi led med honom, men hans försäkring får ju ta den kostnaden, det är ju det de är till för.

Innan dess hade vi hunnit besiktiga en bil, ta en kaffe hon en kompis, och precis hjälpt svågern med ett lass skräp från hans tomt till tippen -Och det var alltså på väg därifrån detta hände…

Kategorier:Dagbok
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: