Hem > Dagbok > 6 Dec -Min födelsedag!

6 Dec -Min födelsedag!

Man har fått frågan flera gånger idag tillsammans med lyckönskningarna: ”Hoppas du får en toppendag på din födelsedag!” Nja kan jag svara då. Festen igår var trevlig, men idag på min födelsedag; horisontalläge i soffan med huvudvärk. Självförvållad sådan såklart… (Så själva födelsedagen lägger vi bara till handlingarna.)

Men man har fått sett en del filmer idag mellan tupplurerna, och det är ju trevligt. Festen var förstås lyckad får jag säga; en liten skara uppvaktande vänner och systrar som gjorde tillställningen trevlig till tidig morgon. Det gör vi en repris på någon gång! Fast kanske utan en så kompetent bartender…

Fick ett annorlunda telefonsamtal också: En kvinna som ville veta min ställning i en lokal politisk fråga, och fick till avslut efter mitt svar: ”…då har du precis fått en röst till” -Fler sådana samtal tack!

Fick lite besök idag också, för att hjälpa oss äta lite tårta, och är samtidigt väldigt tacksamma för att vi inte bett folk komma idag, för det var vi inte i form till.

Nä. Nu blir det mer mys i soffan. Över och ut.

Kategorier:Dagbok
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: