Hem > Politik > Brottslighet

Brottslighet

Vi sverigedemokrater blir alltid påhoppade för vårt påstående att människor med invandrarbakgrund är överrepresenterade i brottsstatistiken, trots att vi vilar våra argument på rapporter och statistik. Man kallar oss ”främlingsfientliga” och menar på att våra påståenden är missvisande, påhittade, eller bara bygger på ren rasism för att misskreditera invandrare.

Att vi då talar om att vi ju inte generaliserar, utan pekar på viss typ av invandrare från vissa delar av världen, med viss kultur och bakgrund och inte alls talar om ”alla invandrare” -Ja,det vill man ju såklart inte lyssna på. Då skulle vi ju inte vara ”främlingsfientliga” som man så gärna vill att vi skall vara.

Att få kritiker att förstå att det vi bygger våra påståenden på är just statistik och inte påhitt, är som att prata till en vägg med grön blommig tapet. Flummeriet bara fortsätter och man gör en principsak av att tycka motsatsen till oss ”bara för att” som ett tjurigt barn. I sin egen iver i att vara politiskt korrekt och se bra ut i media, tappar politikerna allt mer fotfäste i verkligheten, och folk i förorter och ”miljonprojekt” förstår snart inte vad för språk politikerna talar…

Vad vill jag med det här inlägget egentligen? Jo: jag postar en länk här som jag vill att du läser. Men det är klart: ”BRÅ” (Brottsförebyggande rådet) och Mauricio Rojas (fp) måste ju ha fel och vara rasister. Annars skulle ju vi haft rätt i alla år, eller?

http://www.dn.se/opinion/debatt/kulturarv-ligger-bakom-invandrarnas-brottslighet-1.421859

Annonser
Kategorier:Politik
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: