Hem > Politik > 102.000 nya invandrare 2009

102.000 nya invandrare 2009

Då kom ändå det negativa krypandes ur mig, och jag får chansen att även idag rulla runt och gotta mig i lite sarkasm och ”negativ” inställning. Read it and weep:

Statistiska Centralbyrån (scb) räknar med att sverige får 102.000 nya invandrare under 2009.

http://www.scb.se/Pages/PressRelease____284708.aspx

Jag, och vi andra sverigedemokrater ser systemet krascha snart i denna takt. Det här håller inte längre! 1 + 1 kan aldrig bli 3! Hur länge skall svenska folket låta sig luras av media och rädda politiker?

Sverige är till ytan kanske inte det minsta landet i Europa, och vi har fysisk plats om räknar till ytan för att ta emot 102.000 nya människor, men har vi RÅD?

Skall man tro Socialisterna -och till viss del borgarna- så måste ju detta vara frälsningen Sverige behöver. Hur skall vi klara oss utan denna invandring? Annars ”stannar” ju Sverige heter det, och man pekar på att vi behöver arbetskraftsinvandring för att klara behovet. (Vilket behov?!)

Säg det till alla arbetslösa i Sverige. Till alla långtidssjukskrivna som nu utförsäkras. Till alla invandrare vi redan har som försöker ”integrera” sig. Tala om för dom hur lyckliga dom skall vara som skall slåss på arbetsmarknaden med 100.000 nya importerade arbetslösa människor. Låt bidragsberoendet öka till smärtgränsen, så vi ser var gränsen går innan systemet faller och vi inte längre kan försörja landets mindre lyckligt lottade invånare.

Sverige behöver arbetskraftsinvandring. Vi klarar oss inte utan minst 13% arbetslöshet. Ni fattar ironin va?

Men om vi alla sätter oss i en ring och sjunger ”Cumbaya” kanske allt blir bra. Då borde alla bidragstagare och arbetslösa bli lyckligare, och förstå att om fler är med och delar på kakan, så blir ju fler glada! -Eller?

En annan mycket tänkvärd kolumn jag vill att ni skall gå in och läsa är:

http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/kolumn_3974237.svd

Kategorier:Politik
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: