Hem > Dagbok > operation

operation

Då har jag precis lämnat ”frugan” på kliniken där de skall operera henne i näsan för att få bukt med hennes tårkanaler en gång för alla.

Jösses vad det har krånglat i vinter för henne. Hon låg ju inne för sina besvär hela julen, och de av er som är mina ”vänner” på facebook har ju kunnat följa alla turer… Hela hennes ”fall” har ju behandlats och kantats av vår svenska dåliga allmänvård, som bara skickat henne mellan olika läkare som skrivit ut smärtstillande och penicillin som inte fungerat. Nu blev det operation till slut, när det tog tag i saken och gick till botten med problemet -Då var det helt plötsligt allvarligt, och hon fick operationen på ”Art clinic” i Guldheden för att Mölndal inte har ”tid och resurser”. Skandal!

Jag är som sverigedemokratisk politiker ingen anhängare av privatvård, då vi vill se en väl fungerande och effektiv allmänvård, men så proffessionellt och väl mottagna vi blivit hos de privata läkare vi träffat kontra den oproffessionella mottagandet vi får på sjukhusen, så börjar jag som privatperson kraftigt tvivla på vår svenska vård. Jag VILL ha en väl fungerande statlig vård för alla, och inte en allt mer privatiserad vård. Men vad skall man tro när mottagandet av lidande patienter köar i väntrummen på ”akutmottagningarna” utan att få hjälp på flera timmar, och då ofta bara hemskickade med värktabletter och penicillin utan vidare utredning?

Hoppas det finns de av er där ute som kan vittna om motsatsen.

Annonser
Kategorier:Dagbok
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: