Hem > Dagbok > Mycket att göra…

Mycket att göra…

Idag har jag varit i Göteborg och haft ”möte” med valberedningen i distriktet, tillsammans med de andra två som är nominerade till att bli ordförande i styrelsen. Vi stötte och blötte och funderade fram den styrelse vi hoppas skall fungera bra under valåret 2010 i distrikt ”Väst”. Alla hade vi såklart olika åsikter, och vi fick kompromissa lite som sig bör.

Väl hemma hade en bekant bjudit in sig själv, och ville tillsammans med en kollega göra oss intresserade av att bli återförsäljare av företaget ”Amway’s” produkter. Från ena kaffebordet till det andra alltså. ”Amway” visade sig vara ett hopkok av ”pyramid”- och ”kedje”-spelskonstruktioner som tillsammans gör ett ganska vettigt konsumtionsalternativ med lite förtjänstmöjligheter för den som vill lägga ner lite tid på att intressera andra också.

Igår kväll gick resan till Svartedalen i Göteborg och en trevlig hemmakväll hos en kompis. Jag fick sitta och titta på när dom smuttade whiskey och drack öl, men det var trevligt sällskap, och en ny bekantskap som var intresserad av att gå med i mc-klubben. Det visade sig vara en ”go gubbe”.

Vad jag vill ha sagt här är också att det nu är nästan ett dygn sedan jag suttit vid datorn, och man känner att ligger efter i alla sociala internetbaserade kontakter man har via facebook, mail och andra communitys. Vad fånigt egentligen att binda upp sig -och skapa ett sånt beroende- av internet… 

Nu sitter jag alltså i soffan igen med datorn i knät och känner att ”ordningen är återställd”…

Kategorier:Dagbok
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: