Hem > Politik > Förbud att INTE vilja ta emot ”flyktingbarn”?

Förbud att INTE vilja ta emot ”flyktingbarn”?

Ja, vad säger man? Den rödgröna soppan gräver väl förhoppningsvis sin egen grop när de kommer med sådana här banala uttalanden. Man vill alltså LAGSTADGA att kommuner inte skall få välja att INTE ta emot sk ”ensamkommande flyktingbarn”.

Man vill alltså ta ifrån kommunerna det egna självbestämmandet över sin kommun, och jag kan inte se det som annat än en kommunist-socialistiskt överförmynderi. Och självklart är ju också tanken att sätta en käpp i hjulet på de kommunala mandat vi sverigedemokrater sitter på, eftersom vår ”profilfråga” om invandringspolitiken blir verkningslös i kommunerna om inte kommunerna själva skall ha möjlighet att bestämma var kommuninvånarnas skattepengar skall gå till.

http://www.rodgron.se/nyheter/ingen-kommun-ska-kunna-neka-ensamkommande-flyktingbarn/

Sedan är det ju en definitionsfråga vad ett ”ensamkommande flyktingbarn” är för något? Är det ett stackars barn, som sett sin familj gå under och bli ensam lämnad kvar i ett krig, som mirakulöst nog lyckas lifta hit på egen hand utan att bli upptäckt för att rädda sitt liv? Ja, då tycker jag att detta barn skall få en fristad i Sverige till det är tryggt att åka hem igen. -Men är det ett ”ankarbarn” som kommit hit, utsänd och bekostad av sin familj som läst på det svenska systemet, som genom att sponsra kriminella flyktingsmugglare med stora pengar, och talat om för ”barnet” att slänga sina identitetshandlingar vid gränsen, och etablera sig så till den grad att denne sedan har rätt att ta hit hela sin familj -och SINA EGNA barn? NEJ, då skall de inte få komma hit anser jag.

Jo, det är faktiskt sant; ofta har de ensamkommande barnen EGNA barn och är i många fall själva familjefäder -och inte alls ”barn”. Men det talar man såklart tyst om, för då skulle ju svenska folket känna sig precis så lurade och blåögda som de också är -och det kan vi ju inte låta de få veta?

Ett barn i mina ögon är upp till 12-13 år, men sedan är man inte ett barn i den bemärkelsen längre, och det är inga små barn som kommer hit som ”ensamkommande flyktingbarn” -utan ungdomar som ofta har egna familjer…  (Har du sett en ensam femåring på en enda bild på ”ensamkommande flyktingbarn” i tv eller tidningar?)

I deras egna länder är man ofta vuxen redan vid 15-16 års ålder, gift sig och skaffat sig sitt första barn, så som det också ofta var i Sverige för 100 år sedan. Men de är väldigt medvetna om att när de kommer hit som tonåringar och ”unga vuxna”, så är de ”barn” igen, med rätt att ta hit resten av familjen som redan väntar i deras hemland på klartecken med packade väskor…

Tilläggas kan ju också göras att av de ”flyktingar” som kommer hit till Sverige, så har bara 5% flyktingstatus enligt FN. De 5% tycker jag skall få komma hit och få uppehållstillstånd till de är lugnt att åka tillbaka -OM det är möjligt. Men de andra 95%…? Vad är deras intentioner?

Kategorier:Politik
 1. Ylva
  27 januari 2010 kl. 10:47

  hårda, men bra ord.

 2. 27 januari 2010 kl. 22:19

  Jag skulle gärna vilja höra vad du och ”ditt” parti tycker om alla de utländska tiggarna som sitter överallt inne i stan. Hade varit intressant att höra ”En Sverigedemokrats funderingar” om det ;D

  • 28 januari 2010 kl. 0:39

   Då får jag väl skriva några rader om det då. …Imorgon…

 1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: