Hem > Dagbok > Varför inte SD i partiledardebatterna?

Varför inte SD i partiledardebatterna?

Svt som ju skall vara ”opartiskt” håller ju olika partiledardebatter så här i valårets början, och det har redan börjat kastas paj i tv. Men var är Jimmie Åkesson?

Jimmie har debatterat mot Mona Sahlin och Maud Olofsson med flera, men då har det varit riktat till sina egna väljare för att visa att man tar debatten med oss, och tror sig kunna förlöjliga Jimmie i tv. Det vet vi ju hur det gick (…) och nu är vi populärare än någonsin! Jimmie Åkessons debattartikel i Aftonbladet om islamiseringen i Sverige tog skruv, och våra opinionssiffror har legat stadigt mellan 5 -7% i de olika mätningarna. Helt otroligt roligt tycker vi -men inte ”etablissemanget”…

Svt har nämligen deklarerat att man kommer frysa ut Sverigedemokraterna i de kommande partiledardebatterna. Kan den orsaken vara samma som Aftonbladets ursäkt månne?: ”Vi tänker inte bidra till Sverigedemokraternas framgångar” Man har alltså bjudit in Åkesson till debatter och morgonsoffor när man betraktat partiet som osäkra outsiders, men nu, när opinionssiffrorna inte längre visar på osäkerhet, utan en säkerhet på vårt intåg i riksdagen i sommar -då väljer man att frysa ut oss. När vi i själva verket principiellt vore ett riksdagsparti och behandlas därefter, väljer skattebetalarnas statliga ”opartiska” television att bojkotta oss igen.

Jag kan fortfarande höra orden andra kommersiella medier sagt i ämnet ”…vi tänker inte bidra till Sverigedemokraternas framgångar…”

-Men svt skall ju inte vara kommersiellt eller?

http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/sverigedemokraterna/pressrelease/view/sverigedemokraterna-protesterar-mot-utestaengningen-fraan-svt-s-partiledardebatt-367048?utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook

Kategorier:Dagbok
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: