Hem > Funderingar, Politik > (s) anställer fd AFA-medlem?

(s) anställer fd AFA-medlem?

När det gäller Sverigedemokraterna så får vi hela tiden trippa på tå, och stå till svars för minsta lilla snedsteg någon företrädare någon gång i livet tagit, och då hängs våra företrädare ut i media. Nu senast i GT för ett par veckor sedan, och man bemödar sig att förstöra livet för folk som bara har ”olovlig körning” på sitt samvete.

Spelar ingen roll hur gammal förseelsen är, eller hur liten den än må vara -är han sverigedemokrat rullar man fram kitteln med tjära och korgen med fjädrar. Skulle denne dessutom ha något våldsamt på repertoaren som ungdom, då kan vi helt enkelt inte ha denne som partiföreträdare.

De som någon gång tillhört en högerextrem organisation är inte välkomna, och är inget ”sd-material”.

Om vi vänder på kakan, och tittar på de andra partierna, hur ser det ut då? Har inte dessa företrädare som någon gång dummat sig i livet? Absolut, och de flesta partier har faktiskt FLER straffade kandidater och företrädare än sverigedemokraterna. Skrivs det spaltmeter om det? Hängs de ut med namn, bild och förseelse? Var är tjäran och fjädrarna? Det är inte intressant såklart, för hade man gjort samma bedömning av alla partier så skulle sverigedemokraterna framstå som helt reko, och så kan vi förstås inte ha det. Då hade de ju själva bidragit till att ge en positiv bild av partiet. Därför är de andra partierna ”fredade” av sådan granskning.

http://politisktinkorrekt.info/2010/02/05/s-nye-chef-for-sociala-medier-ar-en-f-d-afa-huligan/

Nu har då socialdemokraterna anställt en man som skall vara ”chef för sociala medier”. Denne har kanske inte ett helt fläckfritt förflutet, är DET ok? Denne har ett förflutet i det fascistiska vänsterextrema ”AFA”. -Är inte det lika illa som om något annat parti anställt en person med våldsam bakgrund? Är inte det lika illa som om de hade anställt en nynazist?

”Högerextrem” eller ”Vänsterextrem” är ju såklart lika illa. Båda grupperna bygger på våldsideologier och fascism, där ”ändamålen helgar medlen” och man vill få sin vilja igenom med våld, hot och odemokratiska medel…!

Vad tycker du själv?

Kategorier:Funderingar, Politik
 1. Pavel
  05 februari 2010 kl. 20:09

  En fråga här. Ser på din presentation att du har rakat huvud – är du nynazist eller börjar du bara tappa’t?

  Hare!

  • 05 februari 2010 kl. 22:51

   Det är både grått och glest. Inget att spara på. Men det tycks ju vara 2000-talets ”innefrisyr” bland gubbarna, och jag vill ju inte vara värre… Här följer man trenderna minsann!

 1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: