Hem > Dagbok > Jan Björklund-citat

Jan Björklund-citat

Läste på folkpartiets hemsida, och fastnade för ett inlägg Herr Björklund gjorde för att fördöma hotbilden mot Lars Vilks och de hot han nu lever under på grund av sina karikatyrbilder på Muhammed som rondellhund: ”Nu gäller det vår yttrandefrihet” postat den 10 Mars. Det blev ju återaktualiserat i och med nyheten om ”Jihad Jane” som greps i USA för att planerat ett dåd mot Lars.

Att som konstnär eller tecknare uttrycka politiska företeelser och politiker genom karikatyrteckningar är en tradition i Sverige sedan urminnes tider, och skall såklart så förbli anser jag.

I det inlägget jag refererar till står även detta att läsa:

”Som liberal avskyr jag samhällssystem utan frihet. Kommunism, fascism och islamism är idag liberalismens stora motståndare.”

Ja gott folk, där var det där ordet: ”Islamism”.

Folkpartiet har gjort sig kända i de två senaste valen att försöka ta lite mark från oss genom att kasta sig in i frågor som är typiska för Sverigedemokraterna, och det kommer man säkert göra detta valet också.

MEN; Hur kommer det sig att Björklund kan fördöma islamismen, när inte vi får det? Var är den principiella skillnaden? Eller är det så att Jan Björklund är rasist, fascist och främlingsfientlig?

Så måste det ju naturligtvis vara… …eller?

Kategorier:Dagbok
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: