Hem > Dagbok > Ensamkommande flykting”barn”

Ensamkommande flykting”barn”

Längst ned i inlägget har du en länk till en ledare jag vill att du läser.

Jag hade för all del kunnat kopierat hela texten och lagt in den här, men det hade ju inte varit riktigt rätt. SvD skall ha lite ”credit” för detta tycker jag.

Ledaren handlar om det vi sverigedemokrater sagt hela tiden: De ensamkommande flyktingbarnen Sverige så duktigt skall ta emot och tycka synd om, är för det första sällan barn, och heller inte flyktingar i sin rätta bemärkelse, utan utsänd av familjen som ankare, med en dyr biljett till flyktingsmugglare som naturligtvis inte en riktig flykting skulle ha råd med.

Ofta ljuger de om sin ålder för att lura svenskarna att tro att de är minderåriga, när de ofta visar sig vara i tjugoårsåldern, med ett manus att följa i bakfickan för att få stanna, och sedemera också ta hit sin familj vad tiden lider.

När det kommer till lögnerna om åldern citerar Per Gudmunsson Sara Darabi, ungdomscoach på boenden för ensamkommande flyktingbarn, som säger att: ”Det kan skilja på tio år.” -Från en intervju hon gjorde till P4 Örebro (7/3).

För oss Sverigedemokrater kommer inte detta ”avslöjande” som en nyhet, utan som ett kvitto på vad vi försökt få folk att förstå länge: Den Svenska ”flykting”politiken är allt för naiv och blåögd. Ett hån mot skattebetalarna helt enkelt. Och jag är övertygade att de som jobbar med flyktingmottagning, migrationsverket och ”BRÅ”  förstår precis vad jag menar med det…

Läs, kopiera, skriv ut och rama in på väggen. För det är sånt här man inte vill att folk skall veta, för det hade ju betytt att vi hade rätt igen…

http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/varna-asylratten_4416503.svd

Kategorier:Dagbok
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: