Hem > Politik > Anti SD-kampanjer

Anti SD-kampanjer

Valkonferensen i Solna den 27 Mars blev en ”kickoff” för oss Sverigedemokrater. Från och med nu kommer man höja temperaturen lite mer, och höja aktivismen inför sommarens valrörelse.

I takt med detta kommer ”anti-kampanjerna” mot oss att avlösa varandra, och redan nu kavlar sossarna upp ärmarna och förtalar oss gentemot sina medlemmar i demokratins namn.

Stefan Löfvén skriver i ”Dagens Arbete” nr 4 i sin krönika att ”Partiet delar upp människor i bättre och sämre, och spelar på rädsla och misstänksamhet för att ställa medmänniska mot medmänniska. För tillfället är det muslimer, svarta och andra som inte duger. Nästa gång är det någon annan som ska förtalas och förtryckas.”

Vidare: ”Sverigedemokraternas lösning är en elitens rätt att värdera och gradera människors värde…”

Ja, herr Löfvén, är det någon som förtalar så är det väl du? För du kommer med osanning och fabricerade fakta byggda på socialdemokraternas propaganda mot oss, så som man vill indoktrinera svenskarna i sant sossemanér.

Det som står i Löfvéns krönika är långt ifrån den verklighet vi Sverigedemokrater lever i, och förhoppningsvis blir det Mona Sahlins stora fall i valet. Utan verklighetsförankring eller objektivitet kan man inte komma med annat än floskler som Stefan gör.

Vad Stefan gör är att peka på vår historia, och det faktum att vi en gång i tiden var födda ur den rådande bss-rörelsen, och det gör vi ingen hemlighet om. Men, när man drar dagens parti över samma kam som rasister och nazister, då är Stefan ute i en sjö någonstans och paddlar kanot. Där har han lämnat sanning och etik bakom sig, och förmedlar bara sina egna fördomar och värderingar -som är lika osanna som förtal.

Transportarbetarförbundet går ett steg längre, och har i senaste numret av ”Transportarbetaren” en kampanj mot oss, med budskapet ”Därför utesluter vi sverigedemokrater ur förbundet”. Här går man alltså längre än Löfvén, och går öppet ut med att de utesluter oss, eftersom de lever i sin egen lögn att vi inte skulle vara ett demokratiskt parti! Har ni hört?

Här är Transportarbetarförbundet helt öppna med att de inte försvarar demokratins värdegrund, och gör det i ”demokratins namn”. Det här är ju så dumt att man blir matt. Hoppas sossarna vaknar och ser vilket demokratividrigt parti de är med i, och är liksom så många tidigare sossar välkomna över till oss när polletten trillat ner.

Är det värt att påpeka att det under andra världskriget var just Socialdemokraterna som forskade i rasbiologi i Sverige på 40-talet? Men det är klart: Det vill man inte känna sig vid idag, för det hade ju betytt att man själv var den ”stora stygga vargen” som man förljuget vill få folk att tro att SD är!

Nä, IfMetall, Transportarbetarförbundet, och resten av de ledande sossarna i LO-kollektivet: En smula sanning och självdistans hade inte skadat, hur beskt det äpplet än skulle vara att bita i…!

Annonser
Kategorier:Politik
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: