Hem > Politik > Opinionssiffror igen

Opinionssiffror igen

7,6 % mina damer och herrar! (Sentio Research)

En toppnotering för Sverigedemokraterna, och allt snack från media och det andra partierna om att vi är på ”nedåtgående” och att stödet för vårat parti minskar får de allt äta upp!

Med dom siffrorna är vi för tillfället Sveriges fjärde största parti; större än både Kristdemokraterna, Centerpartiet, Vänsterpartiet och Folkpartiet! Mätningen är Sverigedemokraternas högsta hittills…

Trevliga opinionssiffror för oss Sverigedemokrater måste jag säga! Skulle de siffrorna bli verklighet i valet i höst kanske jag rent av blir riksdagsman! Det ni!

Och med det fick man den klappen på axeln man behöver ibland, som tack för all den fritid man offrar för att partiet skall lyckas i september. Det är annars ett väldigt otacksamt jobb, med alla dessa timmar och åter timmar som vigs åt partiet helt gratis, med folk som tycker att man skall ha ”jour” dygnet runt med telefonen i handen, och hela tiden offra mer och mer tid från familjen, som kommer med frågor i tid och otid, och som inte förväntar sig att man har ett ”liv”.

För så är det att vara fritidspolitiker i ett parti utanför riksdagen: Ideellt arbete utan belöning. Men som sagt: Opinionssiffror som dessa gör det  roligare att fortsätta…! Det får vara belöningen man nöjer sig med.

Sverigedemokraterna till riksdagen 2010!

Kategorier:Politik
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: