Hem > Politik > Lycksökare och bedragare

Lycksökare och bedragare

Vi Sverigedemokrater har alltid hävdat att Sverige måste komma till bukt med dessa bedragare som tar sig in i landet som falskeligen utger sig för att vara flyktingar. Att vi måste veta vilka som kommer hit, eller be dem vända i dörren. Detta för att välkomna riktiga flyktingar, och avvisa bedragare.

Vi vilar även vår statistik på FN, som anser att det inte är mycket mer än 5% av de som kommer till Sverige som är flyktingar egentligen -som har så kallad ”flyktingstatus”. Och om FN har rätt i sin statistik, vad har då de övriga 95% för baktanke med att komma hit?

Dom anledningarna kan vara många: Barn som är hitskickade som ”ankarbarn” som skall skaffa sig ett uppehållstillstånd efter ett inövat manus, för att sedan kunna ringa sin familj och säga åt dem att komma när det är ”fritt fram”, det kan vara de som med ekonomiska förtecken kommer hit för att -med Sveriges generösa socialpolitik som gör de möjligt att i deras mått- tjäna stora pengar på att göra ingenting, och samtidigt kunna skicka hem en slant till gamla mormor? Eller kan det vara ”jihad” vissa har i baktanke? Cyniskt tänkt? Javisst -till 95%.

Hur som helst är alltid mönstret detsamma; man vet inte vad man heter, var man kom ifrån, hur man tog sig hit, eller var passet tog vägen som man bevisligen måste haft några timmar innan när man gick på planet. Stackars människor att plötsligt bli så glömska. Det måste vara den svenska luften som gör det, eller?

Att vi Sverigedemokrater vill mena på att ”här ligger en hund begraven” när det förhåller sig på detta viset, är tydligen ett tecken på rasism om man skall lyssna på våra meningsmotståndare på vänsterkanten. Inte finns det väl människor som kommer hit under falska förespeglingar inte? Skulle man påstå något sådant måste man vara ju vara rasist -eller åtminstone ”främlingsfientlig”, vad det nu betyder.

Hur du går till väga för att lura naiva och präktiga Sverige att tro att du är flykting, gör så här:

http://politisktinkorrekt.info/2010/04/20/arabisk-utbildning-hur-man-fuskar-till-sig-put/

Kategorier:Politik
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: