Hem > Politik > Social(o)demokraterna

Social(o)demokraterna

Jag har ju i tidigare inlägg antytt att sossarna nog måste vara sveriges mest odemokratiska parti. Det säger jag inte för att föra en kampanj mot sossarna och deras pingla till partiledare, utan just för att det är det enda partiet jag anser har odemokratiska tendenser. Till och med de vänsteranhängarna jag känner på det kommunala planet, på arbetsplatserna och i media tycks ha bättre uppfattning om vad en demokrati är.

Hur kan jag säga något sådant tycker säkert en del, och det gör jag med motivationen att det är just (s) som bedriver kampanj mot oss i största utsträckningen, för att hindra oss från att nå ut med vår politik i media -med aftonbladet i spetsen- och gör vad de kan för att hindra vårt intåg i riksdagen.

Sossarna på arbetsplatserna runt om i Sverige skapar studiecirklar för att ”upplysa” potentiella väljare hur rasistisk vår politik är, och hör och häpna -hur odemokratiska vårt parti skulle vara.

Här har du två citat från Reza Javid från Socialdemokraterna i Örebro, om vad han som politiker skrivit om hur han på fullaste allvar tycks anse att vi skall bemötas:

”Vi rödgröna har lovat att sätta stopp för all rasism och det gäller även på det vis som wilks uttrycker det genom att gömma sig bakom konst. Det finns 1.5 miljarder muslimer och utav dessa är det på sin höjd något 100 tal som är fundamentalister. Man kan inte måla ut en hel folkgrupp på ett sådant rasistiskt vis som sverigedemokrater och wilks gör med sin nazistpropaganda. Den enda utvägen är att omformulera lagen om yttrande och åsiktsfrihet så att inte en halv miljon muslimer skall behöva se detta nazislödder som tydligen inbegriper nästan 5% av befolkningen. Lärde man sig inget utav 30-40 talets Tyskland? Man bör även lära våra barn i skolan respekt för andra folkslag genom en lektion i veckan med ämnet solidaritet med andra. Jag blir vansinnig på denna rasism och alla rassesvennar vi har idag och dessa måste stoppas med alla tillgängliga metoder så är det bara.”

Och:

”SD är ett rasistiskt parti, en främlingsfientlig organisation och en katastrofal grupp. SD är demokratins fiende därför ska vi kämpa mot dem tills de är döda. Ett demokratiskt Sverige behöver bara demokratiska partier.”

Är detta demokratiska medel för att bekämpa meningsmotståndare med – i demokratins namn? Knappast va?

Om man frågar en sosse varför vi skulle vara odemokratiska, vad tror du att man får för svar? Nä just det, det blir inget godtagbart svar, förutom det barnsliga: ”därför att…”

Om man frågar en sosse varför vi skulle vara nazister, vad tror du att man får för svar? Nä just det, det blir inget godtagbart svar, förutom det barnsliga: ”därför att…”

Vad betyder demokrati och yttrandefrihet för dig? Att även meningsmotståndare skall få säga sin mening, och ha rätt till den? Ja, det är i alla fall min mening, från fascisterna på den yttersta vänsterkanten till desamma på högerkanten, och alla där emellan. (Ja, till och med sossar!)

Däremot kan man hoppas att de kommunistiska och nazistiska åsikterna inte får för stort fotfäste, men man får aldrig bekämpa åsikter man inte delar med odemokratiska medel. Odemokratiska medel som bland andra denne Reza Javid från social(o)demokraterna vill använda sig av…!

Jag hoppas inte att denne Reza återspeglar synen på demokrati i hela hans parti, utan är förhållandevis ensam om det,  men det är just åsiktsyttringar som dessa jag har i åtanke, när jag skapat mig uppfattningen om sossarnas brist på respekt för demokratin i Sverige, och hur den skall vitaliseras och aktualiseras.

Vad anser du?

Kommentera gärna…

Kategorier:Politik
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: