Hem > Funderingar, Politik > Janne Josefsson och verkligheten

Janne Josefsson och verkligheten

Janne har vid flera tillfällen gjort reportage från Sveriges olika ”miljonprojekt” som idag blivit ett kvitto för Sveriges misslyckade invandrings- och integrationspolitik.

De reportage Janne Josefsson gjort från dessa områden har handlat om livsöden och förändringar, om politiska beslut och tillkortakommanden.

Vi Sverigedemokrater har alltid sagt att: ”Nu får det vara nog!” Vi pratar om att ”verklighetens folk” börjar få upp ögonen för vad det handlar om, men har länge blivit avfärdade som stollar eller ”extrema” (vad det nu innebär?). Då och då har någon utanför ramen sagt att det kanske är så; att den svenska integrationspolitiken har havererat, och inte är värdig vare sig de drabbade flyktingarna och invandrarna, som de infödda svenskarna i dessa områden.

När någon utanför partiet, med en folklig förankring vågar säga något sådant, DÅ lyssnar folk villigt, och ”vågar” tycka likadant. Men att tycka som vi sverigedemokrater tar emot att erkänna, för det skulle ju betyda att man själv tillhör en av de ”stollarna” man försöker få andra att tro att vi är i rent smutskastningssyfte.

Men; vad händer om den folkligaste av de alla i journalistkåren skulle prata utefter sina egna åsikter, och faktiskt uttrycka sig på det viset det förhåller sig. Lyssnar man då tro?

Här kommer ett klipp från en intervju med Janne Josefsson om just detta: Våra segrerade områden och dess verklighet:

Tänk om man kunde vara så storsint att man också erkänner att det vi alltid sagt kanske har varit den egentliga och nakna sanningen -utan skygglappar eller förskönande och förljugna beskrivningar i politiskt korrekt manér…?

Kategorier:Funderingar, Politik
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. 30 juni 2010 kl. 9:17

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: