Hem > Dagbok > Böda Sands camping ur ett regnigt perspektiv

Böda Sands camping ur ett regnigt perspektiv

För några dagar packade vi våran lilla Suzuki Swift till bredden och åkte till några vänner på Öland, och gjorde dem sällskap på Böda Sands camping.

Där lärde vi känna nya människor, och det är ju såklart halva nöjet med camping; att umgås under lättsamma spartanska former med vänner och nya bekanta.

Fyra personer och all vår packning fick vår lilla bil att bekänna färg, och med ett par sträckor där man oroade sig för motortemperaturen, så höll bilen utan bekymmer, och tog oss från punkt ”a”till ”b” utan bekymmer.

Ett allt för spännande ögonblick var när jag hittade bilnyckeln i fickan i två delar. Hur kör man bil med en halv nyckel? Det går ju såklart inte, och det blev till att engagera våra vänner i detta, och fått kört oss de tolv milen fram och tillbaka till Borgholm för att tillverka en ny kopia av de två delarna. Nyckeln blev dyr och svår att vrida om, och nästa bekymmer blev; startspärren. Den trasiga nyckeln hade ju ett chip till startspärren som den nya inte har, men det löste sig det med: Genom att klämma ihop den nya och gamla nyckeln i startögonblicket fick den gamla nyckeln kontakt, och bilen startade. Tack och lov.

På campingen hörde vi historier om hur regnet ställt till det innan vi kom, och vi skulle själva bli varse vad det led. Bilden nedanför blev vår utsikt under frukosten den fjärde morgonen, och knäcken för oss och många andra, som valde att åka hem till ett torrt hus, med torra kläder, en torr säng och värmen.

Men denna utsikt var ändå lätt att leva med jämfört med våra grannar där vi hörde det plaska i deras tält när de packade ihop sig för att ge upp. Flera husvagnar fanns sig campa i en mindre sjö, och campingen fick sätta i traktorgrävare och slamsugare i jakten på att torka upp lite…

Kategorier:Dagbok
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: