Hem > Politik > En vecka kvar…!

En vecka kvar…!

Nu är det bara en vecka kvar till valet när jag skriver detta.

I Malmö har man haft i det närmaste upplopp på torgmöte med kravallpolis, där 500 fascister manifesterat mot fem Sverigedemokrater på torget som hade sitt presentationsmaterial och torgmöte. En Sverigedemokrat blev samma kväll nedslagen och stucken med kniv i sitt egna hem av två maskerade män som trängt sig in för att skada honom.

Vad lär man sig av det? Går de andra partierna ”man ur huse” för att fördöma politiskt våld i ett demokratiskt land? Sägs det något alls om detta från de ”etablerade partierna”?

Nä, det vill man inte, för det skulle ju betyda att vänsterfascisterna är elaka och odemokratiska, och de kan de ju förstås inte få svenska folket att förstå…

Vad blir reaktionen då? Från politikerna på riksplanet är reaktionen utebliven. Hos politiker i kommunerna så är man mer ödmjuk, och många skriver under på hur fel det är med politiskt våld och vinklad media. Men det är såklart bara ”off the record”.

Här under har du den statistik över opinonsläget som Aftonbladet presenterar sju dagar innan valet, och vi får inte mindre än… SJU PROCENT!

Vi är på gång nu…!

Kategorier:Politik
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: