Hem > Politik > Janne Josefsson om invandringen

Janne Josefsson om invandringen

Här har du ett reportage i två delar av Janne Josefsson, som sätter fingret på vad vi har försökt säga i alla år. Han gör det dessutom utefter ett försök att någonstans kunna belysa att man hela tiden lagt ”locket på” i debatten om våra invandrings- och integrationsproblem, att man tystat debatten genom att helt enkelt kalla folk för ”rasister”.

Vad detta reportaget visar är; att till och med de ”integrerade” invandrarna nu också börjar ty sig till Sverigedemokraterna, eftersom de ”etablerade” partierna helt enkelt inte kan öppna ögonen, lyfta blicken, och ödmjukt erkänna att de haft fel, erkänna att de svenska integrationen har falerat och gått över styr. En verklighetsbild även invandrare ser och tycker är vansinnigt. Man talar om att man som invandrare inte kan förstå hur svenskarna kan gå med på att ha detta godtyckliga system, där man kommer hit av ekonomiska skäl, fuskar sig till bidrag, och aldrig ämnar att jobba. Som en utländsk kvinna uttrycker det i reportaget: I sitt hemland behövde hon inte jobba som kvinna, och det tänker hon inte göra här heller. Det är mannens uppgift.

I en nyligen inspelad intervju med Bert Karlsson och tidigare folkpartiledaren Bengt Westerberg, gör Janne Josefsson klart att det antagligen nog aldrig kommer att hända; att man som politiker inte kan erkänna sina brister. Detta förklarar även Bert Karlsson. Bengt Westerberg gör här också klart för svenska folket att han aldrig har, och aldrig kommer att kunna se hur verklighetens Sverige ser ut, då han prestigefullt inte kan ta dessa orden i munnen: ”Jag har haft fel”.

Sverigedemokraterna till riksdagen!

Kategorier:Politik
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. 07 januari 2011 kl. 11:22

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: