Hem > Politik > Mycket att göra…

Mycket att göra…

Efter valet trodde jag att det skulle lugna ner sig, och att stressen efter valrörelsen skulle lägga sig, men icke.

Vi har haft möte med kommunföreningen för att analysera valet, vi har haft vårt första möte med regionpolitiska gruppen, och det skall vi snart ha igen. På söndag åker jag till Uppsala till ”kyrkomötet” -som är kyrkans riksdag kan man säga- och kommer inte hem förrän på fredag, så det tar nästan hela veckan i anspråk. Väl hemma avlöser mötena varann, och jag får ingen tid att vara ”ledig”.

I regionen skall det utses en gruppledare för partiet, och vi får eventuellt en och en halv sekreterartjänst att fördela som vi behagar. Dessutom kommer man från riks anställa en organisatör, och vi funderar på att skapa en egen organisatorisk tjänst. Detta för att vi måste ha någon eller några som faktiskt behöver lägga i en högre växel och skapa kanslier, föreningar, utbildningar och vara ett stöd för alla i sin utveckling, lokalt som regionalt.

Vi har nu vuxit enormt över en natt, och har mycket att leva upp till för att kunna möta de förväntningar vi har på oss kommande mandatperiod för att visa väljarna att vi kan förvalta det förtroendet.

Annonser
Kategorier:Politik
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: