Hem > Dagbok, Funderingar > Möte hit, och möte dit…

Möte hit, och möte dit…

Har nu haft en intressant vecka i Uppsala som deltagare på Kyrkomötet. För Sverigedemokraternas del, så såg man till att vi inte fick några platser i de olika utskotten som skulle jobba med motionerna, så det blev en lugn och avslappnad vecka.

De hade innan mötet kommit överens om att behandla oss som alla andra, med socialdemokraterna hade i sista stund fått order ”uppifrån” att utesluta oss. Riktigt demokratiskt Mona, tack för det.

Som en färgstark karaktär från Frimodig kyrka sade: ”Nu kommer Sverigedemokraterna åtnjuta samma arvode som de andra, fast utan krav på delta i arbetet, utan kan arbeta med partiarbete istället…” Sant och sagt. Det blev en vecka med mycket (ofrivillig) fritid, där jag jobbat vid datorn istället.

Idag är det partistyrelsemöte, och som distriktsordförande skall jag ju närvara på det med, och väl hemma imorgon söndag får jag åtminstone en dag ledigt. Sedan drar det igång med regionfullmäktigeplanering, medlemsmöte i kommunen, styrelsemöte i distriktet och så småningom kommunfullmäktige. Tänk den som ändå fick betalt för all tid man offrar på det här…

Kategorier:Dagbok, Funderingar
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: