Hem > Funderingar > Vad händer i mitt liv just nu?

Vad händer i mitt liv just nu?

Mitt liv har efter valet blivit mer och mer bundet till almanackan, och trots att jag är en allt för spontan människa som  inte vill leva ett inrutat liv, måste jag nog erkänna för mig själv att jag kommer få vara en slav under almanackan de kommande fyra åren i alla fall.

Jag är ju förvisso arbetslös igen, och det ser jag nog ut att få fortsätta med, för det roligaste jag vet -politik- tar ju all min tid i anspråk. eller vad sägs om denna presentationen hos en potentiell arbetsgivare:

Jag är ju idag ledamot i Göteborgs stift, och har så varit sedan kyrkovalet 2005, och sedan det allmänna valet 2006 sitter jag i Lerums kommunfullmäktige. Efter kyrkovalet förra året är jag förste ersättare i Kyrkomötet, som man ju kan kalla kyrkans ”riksdag”, och är också en tjänstgörande sådan detta året, samt efter det allmänna valet i år är jag dessutom ledamot i regionfullmäktige -en roll jag ser fram emot med spänning att sätta mig in i.

I partiet som så är jag ju sedan 2002 ordförande för kommunföreningen i Lerum, och har sedan 2004 suttit med i någon form i styrelsen till distriktet, där jag från och med i år är ordförande.

-Jag har alltså inget problem att fylla ut min fritid eller känna mig sysslolös.

På distrikt- och regionnivå vill jag börja jobba på heltid med organisationsuppbyggnad, och ligger ganska bra till för ett sådant uppdrag längre fram emot årsskiftet.

-Skulle DU anställa mig? Jag skulle nog inte anställa mig själv heller med det CV’t…

Skulle jag inte få börja jobba som politiker och organisatör på heltid så är jag ju mitt uppe i att ta busskort, och hoppas att bli klar med det i år, så att man har den branschen för sina fötter också. Har du följt mina förehavanden här tidigare, så vet du också att busskortet är ett steg i att skola om mig, eftersom ryggen lagt sina glansdagar bakom sig. Story of my life.

Imorgon skall jag återigen skriva provet på vägverket för ”yrkeskompetensbeviset”, vilket jag helt ofattbart inte klarade av senast. Det var mycket svårare än jag trodde. Jag gick dit med lätta steg och trodde att jag skulle klara av det galant. Högmod går föra fall heter det, och jag skall inte dit och ta ut något i förskott imorgon.

Lycka till, till mig själv, med allt…

Kategorier:Funderingar
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: