Hem > Politik > Skäggiga och rynkiga ”barn”

Skäggiga och rynkiga ”barn”

Vi i Sverigedemokraterna och andra invandringspolitiskt kritiska organisationer och partier har skrivit spaltmeter om dessa ”ensamkommande flyktingbarn” som gång på gång visar sig vara vuxna människor, och idag även bevisligen med inslag av islamistisk extremism.

Varför skärper man inte de allt mer naiva reglerna och undersöker ursprunget hos våra asylsökande?
Varför tar man inte reda på var de kommer ifrån, hur gamla de är, och vad de egentligen har för baktanke med att komma just hit?
Varför vill man inte se sanningen?
Hur länge skall det få fortsätta?

Efter självmordsbombaren i Stockholm så har det än en gång aktualiserats, och allt vi kan säga är: ”Vad var det vi sade”? Men ingen lyssnar.
Svensken är så blåögt naiv och tror sig vara trygg i sin lilla verkstad att man tror sig vara säker. Man håller sig krampaktigt fast vid en vaneföreställning att alla människor är goda och att det är synd om alla ”flyktingar” som kommer hit. Man gör så eftersom det är den sympatiskt ödmjuka inställningen vi har med oss i bagaget i vår kristna uppfostran och människosyn.
-Men, det är inte kristna människor vi har att göra med…!
Vi har att göra med människor där en god människosyn, kärleksbudskap och förlåtelse inte existerar i kulturen vi nu i allt högre fart importerar.
Visst finns det kristna, buddistiska, judiska och allsköns andra religioner i själen hos asylsökande till Sverige också, men de är ju inte dem jag pratar om, det förstår du med.

Här nedan lägger jag upp några länkar jag tycker att du skall läsa.
Tiden tickar, och situationen kommer bli allt mer ohållbar i framtiden, då vår ”nya” kultur med hedersvåld, halalslakt, framtida särlagstiftningar, krav på sharialagar, arabiska som växande minoritetsspråk och till sist; det kristna arvets stagnation i det Svenska samhället, där Islam i en inte för avlägsen framtid kommer vara i majoritet i Sverige.
I denna hastigheten vi idag välkomnar denna totalitära kultur, kommer vi under vår egen livstid hinna se det Svenska samhällets kristna kultur sopas under mattan, och Islam kommer breda ut sig med sina moskéer och minareter, till det trygga och vänliga Sverige vi känner igen oss i idag är ett minne blott…

Flykting”barn”?
Abadula Karim
Göteborgsmoskén

Tidigare inlägg här som berör ämnet
Bedragare
Janne Josefsson om invandringen

Kategorier:Politik
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: