Hem > Funderingar > Kortedaladådet

Kortedaladådet

Med anledning av dådet mot Carl-Eric på Kortedala torg kallade Nationaldemokraterna till en ”manifestation” mot våldet för att protestera mot ”dagens mångkulturella samhällsexperiment”.
Man gör detta därför att man anser att det råa samhällsklimatet man skapat och fortfarande görs värre är ett direkt resultat av invandringen.

Detta skall man inte i ett demokratiskt land få säga eller tycka.
Då rycker ”Rättvisepartiet Socialisterna” ut och kallar samman folk för att störa, överrösta och i den mån det går hindra Nationaldemokraterna att hålla sitt möte.
Dessa ”motdemonstrationer” gör man under former som är direkt uppviglande och som många gånger resulterar i våldshandlingar.

Visst är de varandras motsatser i politiken, men med samma gemensamma syfte: Att stävja våldet i samhället. Eller?
Men för att deras politiske motståndare inte skall få ut sitt budskap, så använder man metoder själva som bara kan betäcknas som våldsbejakande.

Med organisationer som ”AFA” och andra vänsterextrema falanger i ryggen så står det svenska samhällets största fascistiska rörelser inte att finna i nazismen idag, utan på yttre vänsterkanten.
Nazisterna är en våldbejakande rörelse, inget annat sagt om den saken, och förhoppningsvis kommer de inte få inflytande i politiken. Men; de odemokratiska rörelserna på vänsterkanten är idag de som sätter skräck på den politiska demokratiska kartan.
Odemokratiska rörelser kan man inte bekämpa med odemokratiska metoder -utan just MED demokrati. Annars är man ju inte bättre själv.
Oavsett om det handlar om höger eller vänsterfascister.
Lika lite kan ytterlighetsfarlangerna använda sig av våld -eller hot om våld- för att bekämpa sina meningsmotståndare, utan att själva göra sig skyldiga till vad de säger sig bekämpa.

Genom att läsa Göteborgsposten idag får man uppfattningen att tidningen faktiskt i sin rapportering stöder dessa odemokratiska metoder.
Att Aftonbladet med sossarna som ägare hejar på vänsterextremismen vet vi, och i deras rubrik utropar de dessutom alla nationaldemokrater som nazister utan att ens linda in det i fina ord.
Expressen som annars uttrycker sig på det viset väljer att stanna vid att de är ”högerextrema”…

Stiftelsen ”EXPO” utger sig för att vara en ”demokratisk” tidskrift, men vars kommentarer lyser med sin frånvaro när deras vänsterkompisar med odemokratiska metoder stör ut en av polisen godkänt torgmöte som denna.
En manifestaion som annars skulle passera ganska obemärkt om de istället valt att helt ignorera deras torgmöte.

Istället skall mötet på Kortedala torg minnas som ett störande, stökig och hotfullt möte.
-Men vilka ÄR stökiga, hotfulla och våldsprovocerande?
De tjugotal Nationaldemokrater som slöt upp på torget, eller de femhundra vänsterfascister som dök upp för att störa mötet?

Nä, skall våldet i samhället få ett slut, så är inte bara invandringen ett stort problem, utan även de fascister på höger och vänsterkanten som eldar på redan upprörda stämningar i samhället och ser våld som ett ”medel som helgar ändamålet”.
Många gånger är det målet bara att synas och sätta skräck i vanligt folk…

Kategorier:Funderingar
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: