Hem > Politik > Förlöjliganden i talarstolen

Förlöjliganden i talarstolen

Ja, det är verkligheten för oss i regionfullmäktige i Västra Götaland.
I den inledande debatten i månadens fullmäktige, intog återigen Alex Bergström (s) talarstolen med sitt arroganta och inskränkta sätt att bemöta oss Sverigedemokrater på. Han gör det på ett sätt som tydligt avslöjar hans hatiska inställning till vårt parti, och också den nidbild han stöder sin inställning på.

Men lika illa är presidiets passivitet. Att inte stävja sådan retorik i talarstolen borgar för ett aggressivt och arrogant vuxenmobbande i talarstolen, som man då får tolka är okej. Ja, åtminstone om det riktar sig år sverigedemokrater, för annars vill jag minnas att presidiet kan harkla sig för att balansera upp nedlåtenhet hos vissa.

Nu är inte Alex den enda, tro inte det, men han är i alla fall som den minst ödmjuka och mest rabiata meningsmotståndaren som inte drar sig för de allra mest nedlåtande kommentarerna.
Videoupptagningarna från regionfullmäktige möjliggör för alla att bevittna denna plumpna herres framträdanden i talarstolen. Det gäller både detta och tidigare sammanträden.
Se här och avgör själv.

Alex förresten; ni vet han med kopplingarna till ”AFA” och som också hetsade upp stämningen mot Hanna Wigh på ett torgmöte med sina radikala kompisar:


Bilden är lånad från nätet, och är tagen från det torgmötet…

Kategorier:Politik
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: