Om mig

Jag heter Jimmie Stranne, och är en gift tvåbarnsfar som bloggar om sitt liv och sina förehavanden. Bor i Floda utanför Göteborg, och sitter i kommunfullmäktige för Sverigedemokraterna i Lerums kommun och i regionfullmäktige i Västra Götaland. Även ledamot i Göteborgs Stiftfullmäktige och var senast tjänstgörande ersättare på Kyrkomötet 2010. Sist med inte minst; nämndeman i hovrätten.

Startade och driver föreningen Sverigedemokraterna Lerum, och är också ordförande i Sverigedemokraternas distrikt ”Norra Älvsborg”, men lägger stor vikt och den mesta tiden på den egna familjen och vårt välmående.
Vid en eller ett par tillfällen i veckan är jag dessutom ”lekmannaövervakare”, så du förstår att jag har att göra!
Sommartid är vi ofta ute på motorcykel, ett intresse min fru delar med mig, och vi har även som intresse att dansa bugg.

Är egentligen lastbilschaufför i grund och botten, men jobbar idag som bussförare. har även under nio år  jobbat på volvo innan man nu fann sig vara utan försörjning i konjuktursvängen 2008-2009. Så kan det gå.
Blev dock återanställd när konjunkturen vände, men fick gå igen på grund av min reumatism, då de skaffat sig en tuffare och mindre human personalpolitik under tiden jag var borta…

Bloggen innehåller allt möjligt om mig, både som privatperson, gnällspik, mc-knutte, bussförare, familjefar, reumatiker -och såklart, sist och syvene- som fritidspolitiker för Sverigedemokraterna.
Den kommer fokusera mer på känslor, tankar och funderingar än på rena fakta.
Den som läser bloggen kommer lära känna mig om person lika mycket som att få mina politiska åsikter presenterade.
Tiden får utvisa vad bloggen kommer tjäna för syfte, men jag startar den för att se vad det kan ge för respons inför valet 2010…

För den som inte har bättre för sig än att skumma genom min blogg då och då, hoppas jag att bloggen skall vara till intresse -inte bara för möjligheten att bli förlöjligad av ”meningsmotståndare” och lokal media- utan även för den objektivt intresserade läsaren. Texterna jag publicerar på denna bloggen är mina egna personliga åsikter i alla avseenden, och jag tar mig friheten och förbehållet att deklarera detta redan från början. Låt oss för skoj skull kalla bloggen för en kanal för min ”konstnärliga frihet”…

En vän beskrev mig som ”natur- och kulturkonservativ med inslag av folkhemsnationalist,” och det lät ju träffande…

Vad jag tycker och står i vissa frågor kan du läsa om under ”mina åsikter”.

Mina kontaktuppgifter:

jimmie ‘at’ stranne.net …eller... jimmie.stranne ‘at’ sverigedemokraterna.se

Mobil: 070-9534728

%d bloggare gillar detta: